Loading...
Gruppeforløb 2019-09-24T13:03:01+00:00

Udviklende gruppeforløb

Har du et ønske om personlig udvikling? Her kan du i fællesskab med andre male dig tættere på dig selv og det du drømmer om.
I et gruppeforløb kan du sammen med andre gennem ord og billeder udtrykke og bearbejde følelser, som er svære at sætte ord på. Kunstterapi er en rigtig god vej til at finde nye ressourcer i dig selv. At skabe noget med dine hænder rummer med andre ord mulighed for at skabe mening, udvikling og nye erfaringer i livet. Du kan få noget ud af kunstterapi uanset, om du aldrig har haft en pensel eller et stykke farvekridt i hænderne før. Vi arbejder med forskellige materialer og udtryksformer som tegning, maleri, collage, skulptur med mere.

Jeg vil tage udgangspunkt i, hvor I hver især er med individuel vejledning. I arbejder hver for sig, men i samme rum. Vi vil have fælles gennemgang af billeder, og det er helt op til dig, hvad du har lyst til at dele med de andre i gruppen. Som udgangspunkt foregår dialogen mellem terapeuten og den enkelte deltager, det er altså ikke traditionel gruppeterapi, men individuel terapi i gruppe der er tale om.

Vi vil typisk starte ud fra et fælles oplæg som inspiration, men du har også mulighed for selv at vælge dit tema. Muligheden er, at I hver især kommer til at arbejde med det, der er vigtigst for jer her og nu. Det kunne være noget I gerne vil arbejde hen imod, en vigtig drøm I har haft og gerne vil arbejde med i et billede, noget uafklaret I gerne vil nærme jer eller noget der fylder følelsesmæssigt og måske er svært at sætte ord på. Mulighederne er utallige og her kan du arbejde med det du ønsker i en kunstnerisk proces, der tager udgangspunkt i både krop og sind. Gennem arbejdet med forskellige materialer og skift mellem forskellige udtryksformer kan du nærme dig det uformulerede, fornemmede og følte.

Kunstterapeutiske gruppeforløb med fokus på personlig udvikling

Gennem kunstterapeutiske øvelser og samtaler vil I hver især få mulighed for at fordybe jer i jeres egen personlige udviklingsproces.
Jeg tilrettelægger forløbet efter jer, der deltager i gruppen. Vi arbejder  i små grupper med kun 3 deltagere, så der bliver tid til dig og din personlige proces.

Konkrete forløb annonceres her. Du kan også tilmelde dig ACkunstterapis nyhedsbrev og få informationen tilsendt her

Tilmeld nyhedsbrev

Næste forløb: Hvad drømmer du om?

Gruppeleder: Billedkunstner og kunstterapeut Anja Christensen
Indhold: Hvad drømmer du om? Hvordan ser dine ønsker for din fremtid ud?

Kom disse spørgsmål nærmere gennem arbejde med billedcollager. Måske har du svært ved at mærke, hvad du gerne vil og har lyst til at blive klogere på det? Måske har du klare idéer om hvad du vil og vil gerne gøre dem mere konkrete ved at visualisere og uddybe dem i billeder? I begge tilfælde kan du her fordybe dig i den kreative proces med billederne og komme nærmere dine drømme. I en collage bruger man farvet papir, fotos fra aviser og blade med mere, som man river eller klipper ud og klæber op på papir og på den måde komponerer et nyt billede med udgangspunkt i en selv. Du kan også med fordel fotokopiere eller printe fotos af dig selv, som du kan bruge i collagerne

Hvornår: 4 tirsdage kl.14-16. Første gang 12/11, sidste gang 3/12
Sted: Mejlgade 95, 4.sal (der er elevator til tredje)
Pris: 900 kr inkl. moms og materialer. Betaling via Mobilepay til 66440 eller bankoverførsel.
Tilmelding og spørgsmål: Mail til kontakt@ackunstterapi.dk eller ring 30207378

Bliv klogere på kunstterapi