Loading...
Gruppeforløb 2019-03-19T13:46:13+00:00

Generelt om gruppeforløb

Er farverne forsvundet i dit liv? Så er du ikke den eneste.
I et gruppeforløb kan du i fællesskab med andre gennem ord og billeder udtrykke og bearbejde følelser, som er svære at sætte ord på.  Jeg vil tage udgangspunkt i, hvor I hver især er med individuel vejledning. I arbejder hver for sig, men i samme rum. Vi vil have fælles gennemgang af billeder, og det er helt op til dig, hvad du har lyst til at dele med de andre i gruppen. Som udgangspunkt foregår dialogen mellem underviseren og den enkelte deltager, det er altså ikke traditionel gruppeterapi, men individuel terapi i gruppe der er tale om.
Kunstterapi er en rigtig god vej til at finde nye ressourcer i dig selv. At skabe noget med dine hænder rummer med andre ord mulighed for at skabe mening, udvikling og nye erfaringer i livet. Du kan få noget ud af kunstterapi uanset, om du aldrig har haft en pensel eller et stykke farvekridt i hænderne før.
Vi arbejder med forskellige materialer og udtryksformer som tegning, maleri, collage, skulptur med mere.

Kunstterapeutiske gruppeforløb med fokus på personlig udvikling

Gennem kunstterapeutiske øvelser og samtaler vil I hver især få mulighed for at fordybe jer i jeres egen personlige udviklingsproces.
Jeg tilrettelægger forløbet efter jer, der deltager i gruppen. Vi arbejder i små grupper med kun 3-4 deltagere, så der bliver plads til dig og din personlige proces.

Konkrete forløb annonceres her og du kan tilmelde dig ACkunstterapis nyhedsbrev her

Gruppeleder: Billedkunstner og kunstterapeut Anja Christensen
Hvornår: Pt. ingen aktuelle gruppeforløb. Jeg kan henvise til Institut for Kunstterapi for kurser.
Pris: Variererer afhænger af varighed
Tilmelding og spørgsmål: Mail til kontakt@ackunstterapi.dk eller ring 30207378

Bliv klogere på kunstterapi