Loading...
Gruppeforløb 2020-01-21T09:41:48+00:00

Udviklende gruppeforløb

Har du et ønske om personlig udvikling? Her kan du i fællesskab med andre male dig tættere på dig selv og det du drømmer om.
I et gruppeforløb kan du sammen med andre gennem ord og billeder udtrykke og bearbejde følelser, som er svære at sætte ord på. Kunstterapi er en rigtig god vej til at finde nye ressourcer i dig selv. At skabe noget med dine hænder rummer med andre ord mulighed for at skabe mening, udvikling og nye erfaringer i livet. Du kan få noget ud af kunstterapi uanset, om du aldrig har haft en pensel eller et stykke farvekridt i hænderne før. Vi arbejder med forskellige materialer og udtryksformer som tegning, maleri, collage, skulptur med mere.

Jeg vil tage udgangspunkt i, hvor I hver især er med individuel vejledning. I arbejder hver for sig, men i samme rum. Vi vil have fælles gennemgang af billeder, og det er helt op til dig, hvad du har lyst til at dele med de andre i gruppen. Som udgangspunkt foregår dialogen mellem terapeuten og den enkelte deltager, det er altså ikke traditionel gruppeterapi, men individuel terapi i gruppe der er tale om.

Vi vil typisk starte ud fra et fælles oplæg som inspiration, men du har også mulighed for selv at vælge dit tema. Muligheden er, at I hver især kommer til at arbejde med det, der er vigtigst for jer her og nu. Det kunne være noget I gerne vil arbejde hen imod, en vigtig drøm I har haft og gerne vil arbejde med i et billede, noget uafklaret I gerne vil nærme jer eller noget der fylder følelsesmæssigt og måske er svært at sætte ord på. Mulighederne er utallige og her kan du arbejde med det du ønsker i en kunstnerisk proces, der tager udgangspunkt i både krop og sind. Gennem arbejdet med forskellige materialer og skift mellem forskellige udtryksformer kan du nærme dig det uformulerede, fornemmede og følte.

Kunstterapeutiske gruppeforløb med fokus på personlig udvikling

Gennem kunstterapeutiske øvelser og samtaler vil I hver især få mulighed for at fordybe jer i jeres egen personlige udviklingsproces.
Jeg tilrettelægger forløbet efter jer, der deltager i gruppen. Vi arbejder  i små grupper med kun 2 eller 3 deltagere, så der bliver tid til dig og din personlige proces.

Konkrete forløb annonceres her. Du kan også tilmelde dig ACkunstterapis nyhedsbrev og få informationen tilsendt her

Tilmeld nyhedsbrev

Kommende forløb – Collagekursus -En plads tilbage

Gruppeleder: Kunstterapeut og billedkunstner Anja Christensen
Hvad: Kursus i billedcollage 
med fokus på ressourcer og drømme
Hvem: Dette forløb er for dig der er midt i livet eller ældre
Hvornår: Onsdage kl.10-12. I alt 6 gange. Første gang 22/1-2020, sidste gang 4/3-2020 (uge 7 undtaget) .
Sted: Mejlgade 95, 4.sal (der er elevator til tredje)
Pris: 1800 kr inkl. materialer. Betaling via Mobilepay til 66440 eller bankoverførsel.
Tilmelding og spørgsmål: Mail til 
kontakt@ackunstterapi.dk eller ring 30207378

Indhold:  Hvad drømmer du om? Vil du arbejde kreativt med din livsproces?
Det kan være en stor forandring at komme i en ny fase af sit liv. Måske savner du noget uden helt at vide hvad? Måske er du gået på pension og har nu efter afsluttet arbejdsliv mere tid til dig selv? Måske har du bare lyst til at arbejde kreativt med dig selv?
Du kan ved at fordybe dig i den kreative proces med billederne komme nærmere dig selv og dine drømme. Den kreative proces giver dig mulighed for at skabe noget nyt, både i billederne og i livet.

På dette kursus vil vi fordybe os i collageteknikken. Til collage bruger vi farvet papir, fotos fra aviser og blade, stof med mere, som vi river eller klipper ud og klæber op på papir og på den måde komponerer et nyt billede. Du kan også med fordel fotokopiere eller printe fotos af dig selv, som du kan bruge i collagerne. Du kan med nål og tråd sy tekst eller farvede mønstre i din collage. Sammen vil vi udforske de mange muligheder collageteknikken rummer. Jeg vil hver gang komme med forslag til øvelser, men du er velkommen til at arbejde med lige det du har lyst til.

Bliv klogere på kunstterapi