Om kunstterapeut Anja Christensen

ACkunstterapi er ejet af Anja Christensen.  ACkunstterapi hjælper unge og voksne med at finde vej gennem sygdom og kriser eller rumme svære følelser via kunstens kreative og forløsende verden. Velkommen til mit univers.

  • Hvordan har du det?
  • Er farverne forsvundet i dit liv?
  • Drømmer du om at have det bedre?

Så er du ikke den eneste.
Du er ikke ene om at sidde fast i livet. I en krise. I en sygdom. I et traume.
Du er ikke ene om at have svært ved at takle de mange krav fra omverdenen.
Du er ikke ene om at have mistet troen på dig selv.
Det ved jeg, fordi jeg hver eneste uge hjælper andre med at vriste sig fri af det, der tynger dem.
Med værktøjer fra kunstens forløsende verden hjælper jeg mine klienter med at skabe personlig udvikling og opnå mere glæde, accept eller tilfredshed.

Portrætfoto af Anja Christensen

Baggrund som udøvende billedkunstner i over 20 år

Kunst har altid været en del af mit professionelle lærred.

Ud over min 3-årige kunstterapiuddannelse fra University College Lillebælt er jeg uddannet billedkunstner fra Århus Kunstakademi, har læst kunststudier ved Instituto Superior de Arte i Cuba og udstillet værker fra Serbien til Japan. Som ung studerede jeg biologi på Århus Universitet.

Min baggrund som kunstner er essentiel for mit virke som kunstterapeut. Det er processen i at arbejde med kunsten, der er givende og effektiv. Her giver min baggrund som udøvende kunstner mig en fordel i forhold til andre kunstterapeuter, fordi jeg drager nytte af min erfaring med at skabe en kreativ og udviklende kunstnerisk proces – som jeg giver videre til dig.

Hvorfor skal du vælge mig som kunstterapeut?

Tillid og tryghed er afgørende, når du skal vælge en kunstterapeut, og netop de to elementer er essentielle i min praksis.
Når du booker sessioner hos mig, kan du forvente et fortroligt, omsorgsfuldt og udviklende forløb.

Her er frirum til at være dig – eller finde tilbage til dig. Her er ingen forkerte tanker eller forkerte streger på papiret. Ingen faste forventninger eller prædefinerede facitlister. Det eneste, du skal medbringe, er din lyst til udvikling eller nysgerrighed efter forandring. Jeg skal nok guide dig trygt i gang og hjælpe dig videre.

”I kunsten kan vi finde nye veje, når de gamle lukker til.
Finde os selv på ny i en verden, der forandrer sig.”
Overlæge og kunstterapeut Hanne Stubbe Teglbjærg
Politiken 2011

Bliv klogere på kunstterapi

Gratis telefonsamtale
Jeg tilbyder altid en gratis indledende og uforpligtende dialog over telefonen. Så kan du få klarhed over, om kunstterapi er det rette for dig, og om vi har en god kemi.

Ring på telefon 3020 7378