Individuel terapi
En times individuel kunstterapi koster 600 kr inkl. moms og materialer.  Nedsat pris for unge under 18 år, studerende, pensionister og arbejdsledige en time 500 kr. Hos ACkunstterapi holder vi god afstand for at passe på hinanden.
Kunstterapi via telefonsamtaler eller online via Google Meet koster 500 kr for en time. Du arbejder hjemme i din stue og bestemmer selv, hvor lang tid du vil male/tegne/modellere. Læs hvordan vi gør her.

Gruppeforløb  Prisen varierer afhængigt af forløbets omfang. Ingen gruppeforløb indtil videre pga. Corona.

Du kan betale med Mobilepay til 3020 7378 eller via bankoverførsel.

Ved aflysning senest 24 timer før din aftale betaler du ikke for din tid. Ved udeblivelse uden afbud betaler du fuld pris.

 

 

COVID-19 forebyggelse
ACkunstterapi følger sundhedstyrelsens anbefalinger om forebyggelse af smitte.
-Vi holder 1,5-2 meters afstand og spritter begge hænder af (her er håndsprit).
-Håndtag og arbejdsbord mm rengøres/afsprittes før og efter hvert besøg.
-Vi rører så vidt muligt ikke ved de samme ting, derfor bliver du i denne periode heller ikke budt på te eller kaffe, men er velkommen til selv at tage med.
– Jeg sørger for, at der er gået mindst 3 dage siden, andre har brugt de materialer, du har til rådighed. Alternativt anbefales du selv at tage egne materialer med.

Gratis telefonsamtale
Jeg tilbyder altid en gratis indledende og uforpligtende dialog over telefonen. Så kan du få klarhed over, om kunstterapi er det rette for dig, og om vi har en god kemi.

Ring på telefon 3020 7378

Book en individuel session