Individuel kunstterapi

Har du et ønske om personlig udvikling? I kunstterapi kan du male dig tættere på dig selv og det du drømmer om. Den aktive terapiform trigger de fastlåste tanker og tilstande og øger evnen til et fokuseret og værdifuldt nærvær.
I kunstterapi kan du gennem ord og billeder udtrykke og bearbejde følelser, som er svære at sætte ord på. Kunstterapi er en rigtig god vej til at finde nye ressourcer i dig selv. At skabe noget med dine hænder rummer med andre ord mulighed for at skabe mening, udvikling og nye erfaringer i livet. Du kan få noget ud af kunstterapi uanset, om du aldrig har haft en pensel eller et stykke farvekridt i hænderne før. Vi arbejder med forskellige materialer og udtryksformer som tegning, maleri, collage, skulptur med mere.

Vi finder i fællesskab ud af, hvilket tema du starter ud med. Det vigtige er, at du kommer til at arbejde med det, der er følelsesmæssigt aktuelt for dig her og nu.
På samme måde finder vi ud af, hvilket materiale det giver mest mening for dig at starte med. Jeg vejleder i, hvordan du bruger materialerne, hvis du ikke har prøvet det før.
Det kunne være noget du gerne vil arbejde hen imod, en vigtig drøm du har haft og gerne vil arbejde med i et billede, noget uafklaret du gerne vil nærme dig eller noget der fylder følelsesmæssigt og måske er svært at sætte ord på. Mulighederne er utallige og her kan du arbejde med det du ønsker i en skabende proces, der tager udgangspunkt i både krop og sind. Gennem arbejdet med forskellige materialer og skift mellem forskellige udtryksformer kan du nærme dig det uformulerede, fornemmede og følte.

Du kan booke en session eller tilmelde dig ACkunstterapis nyhedsbrev  her