En mobil session foregår sådan

  1. Du booker to tider (=en session)
    -en til forsamtale på cirka 15 min
    -en til efterfølgende samtale på cirka 30 min ud fra dit billede.
  2. Under forsamtalen finder vi sammen ud af, hvad du kan lave med de materialer du har derhjemme og hvad dit tema kan være.
  3. Du maler eller tegner nu derhjemme og du bestemmer selv på forhånd, hvor lang tid du vil bruge på det kreative arbejde. Derefter tager du et foto af dit billede og mailer til mig kontakt@ackunstterapi.dk
  4. Under den efterfølgende terapeutiske samtale sidder vi begge og kigger på dit billede -jeg på min computer, mens vi snakker sammen i telefonen. Jeg ringer dig op på det aftalte tidspunkt.

Kunstterapi via mobilen

Hvis du af særlige årsager, ikke kan komme ud af dit hjem, kan du alligevel godt være med til kunstterapi via telefonen. Det kan være du er fysisk forhindret pga. handicap eller sygdom, eller måske har du angst i en grad, så du har svært ved at forlade hjemmet.
Find penslerne, leret eller farvekridtene frem hjemme i stuen og få hjælp og vejledning af mig til at komme i gang. Fordelen ved terapi via telefonen er, at du kan bruge lige så lang tid på at tegne eller male derhjemme, som du har lyst til. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at ringe til mig.

Vil du vide mere om kunstterapi? Sidder du derhjemme og har lyst til at arbejde kreativt, men er i tvivl om, hvordan du skal komme i gang? Lad os sammen finde ud af, hvordan du bedst kommer i gang.